Këtyre skuadrave Lionel Messi nuk ka arritur të ju shënoj gola

Futbollisti i Barcelonës, Lionel Messi që 17 vjet luan futboll në nivelet më të larta.

Gjithmonë ka qenë rreziku kryesor për kudnërshtarët, por ka skuadra që i kanë rezistuar magjisë së argjentinasit.

Messi nuk ka arritur të shënoj gol kundër 8 skuadrave që ka luajtur.

Bëhet fjalë për ekipet: Inter, Rubin Kazan, Benfica, Xerez, Al Sadd, Gramenet, Murcia dhe Udinese.