Ushtria zvicerane Disa pjesëtarë shqiptarë në ushtrinë e Zvicrës janë mbledhur ...

Turqi Një grua e moshës 50-vjeçare u shpëtua sot 17 orë ...

Kryeministri shqiptar Rama, ai i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev dhe presidenti ...

Policia e Shkodrës mbrëmë kanë parandaluar përshkallëzimin e mëtejshëm të konfliktit ...

“Në mendjet tona janë të gjithë ata që kanë humbur anëtarët ...

Duke theksuar se simboli i kësaj krize shëndetësore është solidariteti, ministri ...

Presidenti serb Aleksandër Vuçiq, deklaroi se në video takimin për “mini ...

Marrëveshja mes Athinës dhe Tiranës për të apeluar së bashku në ...

Pak më shumë se dy javë pasi Zvicra zgjeroi rregullat e ...