– Ti kuptohesh mjaft mirë për lulet. Prej nga kështu? Kjo ...

Nuk ishte gjë e lehtë të ishe ushtar i Armatës Popullore ...

Një fotografi “selfie” e batalionit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK’së), ...

Nga: Dorian Koçi Periudha e fundit të shekullit të XVIII dhe ...

Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, ka komentuar zhvillimet e ...

Lord Byron (1788-1824) dhe John Hobhause (1786-1869), më vonë i njohur ...

39 kryeministrat shqiptarë që shërbyen në Perandorinë Osmane. Edhe pse për ...

Marie Tuçi Marie Tuçi ka qenë kundërshtare e regjimit komunist në mbrojtje për lirinë ...