Duket se është është rikthyer sërish koha e “lockdown”-it, kur spitalet ...

Një shofer saudit përplasi makinën e tij në një nga portat ...

Boris Johnson pritet të njoftojë një bllokim kombëtar javën e ardhshme ...

Nga Greg Barton & Fethi Mansouri, The Conversation Pasi 3 njerëz vdiqën ...

Nëna dhe katër fëmijët e saj janë arritur të shpëtohen, pasi ...

Njëzet e pesë persona humbën jetën dhe të paktën 831 të ...

Kryeministri i Armenisë Nikol Pashinyan i ka kërkuar zyrtarisht presidentin rus ...