Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), shpreh shqetësimin e ...

Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës ka mbajtur sot kuvendin e sajë ...

Albin Kurti, prej se është rrëzuar nga Qeveria, për çdo ditë ...

Duket se është është rikthyer sërish koha e “lockdown”-it, kur spitalet ...

Ushtria zvicerane Disa pjesëtarë shqiptarë në ushtrinë e Zvicrës janë mbledhur ...

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka reaguar ndaj komunikatës së VV-së, ...

Rritja e rasteve me Covid-19 në vend, ka bërë që të ...

Mbrëmë në orët e vona të natës i është vjedhur vetura ...

Turqi Një grua e moshës 50-vjeçare u shpëtua sot 17 orë ...