Disa përdorues të hershëm të iPhone 12 po ankohen se skajet ...

Një video tregon dëmet që pësojnë modelet e reja të iPhone ...

Shkencëtari iranian, Ali Razeghi, ka patentuar atë që e quan “Makina ...

Përderisa shumica e prodhuesve të veturave kërkojnë ‘recetën’ për vetura sa ...

Ishte pritur me padurim, dhe nuk është çudi që prezantimi i ...

Nëse ka diçka që ka ndryshuar më shumë këtë vit kanë ...

Kryeministri i Pakistanit, Imran Khan, i ka shkruar kryeshefit ekzekutiv të ...

Seria iPhone 12 përmban një dizajn krejt të ri që të ...

Ish-CEO i Google, Eric Schmidt, i ka quajtur mediat sociale një ...