Katërmbëdhjetë familje në qendër të Prishtinës, shqiptare e serbe, duhet të ...

Projektligji për ndarjet buxhetore për vitin 2021 nuk është votuar në ...

Familjet shqiptare e paguajnë energjinë më shtrenjtë se vendet e tjera ...

Gazmend Geci, ka mahnitur me interpretimin e tij me piano. Ai ...

Lule Mustafa zëri i mëndafshtë i muzikës së lehtë, baladave, por ...

Ditëve të sotme njerëzit janë të prirë të konsumojnë vazhdimisht ushqime ...

Adelina Tahiri: “Burrat shqiptarë nuk mund të mbajn familjen e tyre, ...

Grimerja kosovare, Marigona Obërtinca, ndërroi jetë ditën e djeshme në një ...

Një femër ka ndërruar jetë mbrëmë në Qendrën Klinike dhe Universitare ...

Policia heton ngjarjen Sipas deklaratave të dëshmitarëve, një automjet është përplasur ...