Një aksident trafiku ka ndodhur në fshatin Krojmir të Lipjanit. Sipas ...

Tashmë është bërë se sa do të mungojë sulmuesi i Paris ...

Me shërbime të mjekësisë primare është i mbuluar mirë pothuajse i ...

“I Plotfuqishmi le të shpërfytyrojë fytyrën e kësaj krijese (Macron) dhe ...

Ish-presidenti francez Francois Hollande tha se muslimanët nuk duhet të identifikohen ...

Florent Hadergjonaj po vazhdon me paraqitje të mira te Kasimpasa, ku ...

“Në mendjet tona janë të gjithë ata që kanë humbur anëtarët ...

Duke theksuar se simboli i kësaj krize shëndetësore është solidariteti, ministri ...

Presidenti Erdoğan i tha kryeministrit grek se Turqia është e gatshme ...