Magnezi është një mineral shumë i rëndësishëm për organizimin. Shkenca e ...

Drejtori sportiv i Paris Saint-Germain, Leonardo, parashikon një të ardhme të ...

Një elektriçist gjerman i dyshuar se ka kaluar planet e ndërtesës ...

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të ...

Shtetet në të cilat Kosova ka drejtë të udhëtojë pa vize, ...

Të merrni celularin me vete në tualet nuk është ide e ...

Pas një udhëtimi të bukur ku kemi mbledhur shumë sende dhe ...

Tre persona akoma të panjohur për Policinë e Kosovës, e kanë ...

Edona Llalloshi është një nga këngëtaret që publiku e ka shumë ...