Një dhunë në familje ka ndodhur në Gjilan. Një i dyshuar ...

Taulant dhe Valon Ramadani janë dy personat që vdiqën mbrëmë si ...

Babai dhe dy djemtë  janë arrestuar dje në Prizren për shkak ...

Dje ka diplomuar gjenerata e re e kadetëve policorë. Në mesin ...

Kryeministri shqiptar Rama, ai i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev dhe presidenti ...

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka thënë se ...

Komiteti për vlerësimin dhe koordinimin e situatës rreth COVID-19 sot është ...

Trafiku Urban i Komunës së Prishtinës ka apeluar tek prindërit që ...

Edhe tekniku Zidan ka reaguar mbi videon e publikuar ku shihet ...